Rudenėlio šventė

Spalio 14 d. popietę darželio vaikučius ir jų tėvelius į draugišką ratelį subūrė Dėdė rudenėlis. ,,Žvirbliukų” ir ,,Kiškučių” grupių vaikučiai padainavo daineles. Visi kartu žaidėme žaidimus, rungtyniavome, iš rudeninių gėrybių dėliojome mozaiką. Vaikučiai buvo apdovanoti saldžiais prizais. Šventės pabaigoje vaišinomės Dėdės rudenėlio keptu gardžiu moliūgų pyragu.

Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogės.

 ruden2016

Šykšti spalio vidurio saulė , išlindusi iš rūko, nustebusi dairėsi po darželio kiemą. Kas čia darosi? Iš kur pievelės vidury „užaugo“ moliūgų daržas?
Saulei besidairant po vaisių ir daržovių krepšius, į kiemą pabiro didesni ir mažesni darželinukai. Suskambo akordeono garsai, jiems pritarė vaikai, auklėtojos. Bedainuojant pro vartelius į šventę atkeliavo ir Rudenėlis, veždamas moliūgų prikrautą vežimaitį.  Be įvairiaspalvių moliūgų atsivežęs ir žaidimų bei įvairių užduotėlių vaikams ir jų šeimos nariams, Rudenėlis visus įtraukė į bendrą veiksmą. O baigiantis smagiems žaidimams pakvietė pasivaišinti ir moliūgų pyragu. Šventės pabaigoje muzikos mokytoja Aida „užsuko“ labai smagų žaidimą, kuris dar ilgai galėjo suktis. Gaila,  kad saulutė pasiskubino vėl slėptis po rūko skraiste. Rudens vėsa paskubino vaikus, tėvelius ir močiutes namo…

Ikimokyklinio ugdymo auklėtoja Žibutė Archipova

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *